felhatalmazást kap az Adidas Yeezy 700 V2 cipő

 

Úgy tűnt, hogy a West érvényesítésének sikere az Adidas megszerzése. Az olcsó Adidas Yeezy cipő-rapper elején a Nike view here Adidas Yeezy 380 cipőjét felszabadította névjegycsizmájából és cipőjéből (a Yeezy valójában módszer a becenevével, Ye). 2013 körül körülvágjuk a sálakat a vállalkozással együtt. Ha az Adidas közzétette az eredeti Yeezys-készletet 2015 körül, akkor őrületüket kezdték el, aki vádolt a szervezeteinek, és ennek következtében megduplázódik az összeg.

Az érmegyűjtők és a viszonteladók kívül táboroztak, miközben a klasszikus futócipő-beszállítók előtt egy rövid idővel az innovatív Yeezy díjakat megelőzték. A technikusan hozzáértő leendő vásárlók olyan robotokat vásároltak, amelyek kiskereskedőket tanulmányoznak majd, hogy megszerezzék a Yeezyt, amikor az emberek ott fordultak. A cipő sikere érdekében időnként felhatalmazást kap az Adidas Yeezy 700 V2 cipő. Az Adidas Yeezy női cipő szódás filmsztárhoz és öltözékhez köti össze például Rihannát, hogy a puma társaság, valamint Beyonce megszerezze a Topshopot.

'Lehetnek alapvető fontosságúak; a felső www.lucieciposhop.com rész lábbeli, hüvelykben jelentette Riley Jones, a futócipőjének minősítése megtörtént, hogy megszerezze a csizmát vagy a cipőt. . Ezek segítenek megőrizni az Adidas Yeezy cipők embereit ma. Yeezy Boost 350 inch

Összehasonlításképpen: a Nike végső döntése az azzal való extra kiegészítés iránt a jordánusokat ösztönözte a Yeezy Boost 350 V2 cipő bármilyen csizmájára és cipőjére.